KISE PUB

Oulunsalossa sijaitseva KISE PUB on viihtyisä kohtaamispaikka, joka tarjoaa monenlaista ohjelmaa. Tarjoamme asiakkaille paikan johon tulla rentoutumaan mm. rankan työpäivän jälkeen, tai muuten vain viettämään aikaa hyvän tunnelman merkeissä aina aamuyöhön asti. KISE PUBin suosittujen wingsien lisäksi olemme yhteistyössä lähialueen toimijoiden kanssa rakentaneet burger- annokset, jotka kannattaa testata. Kujalan tilan pihvejä on kehuttu suomen parhaiksi burger- pihveiksi, eikä suotta.

Perjantai ja lauantai iltaisin virittäydymme yökerho tunnelmiin ja nostamme fiiliksen kattoon. LIVE bändit ja DJ:t soittavat aina kuumimpia hittejä perjantaina ja lauantaina klo. 22.00 eteenpäin aina aamu neljään asti. Baarimikkomme tarjoavat ammattitaidolla laajan valikoiman drinkkejä ja cocktaileja hyvän fiiliksen ohella. Tervetuloa juhlimaan kanssamme!

Koska KISE PUB sijaitsee Oulun lentokenttä läheisessä yhteydessä, pääsee meille lentokenttäbussilla lähes ovelta ovelle. Mikäli haluat saapua paikalle omalla autolla tai kaverin kyydillä, pubin vieressä on ilmaisia pysäköintipaikkoja. Navigaattoriin Kauppiaantie 5, Oulu ja olet perillä! Ikäraja meille on 18 vuotta.